Til forsiden Produkter  |  Undersøgelser  |  Organisation  |  Om os  |  Tilmelding
 
 

Samtykkeerklæring vedrørende brug af personlige oplysninger  I forbindelse med den nye databeskyttelsesforordning GDPR, skal du spørges, om du fortsat har lyst til at blive kontaktet om deltagelse i kvalitativ markedsanalyse gennem interview eller fokusgrupper. Du har sikkert oplevet, det kan foregå ved personligt fremmøde, telefon eller online.

I fremtiden kan formen givetvis ændre sig, men du vil hver gang blive spurgt, om du har lyst til at deltage. Du vil blive informeret om formen, honoraret og evt. andet relevant for undersøgelsens gennemførelse.

De oplysninger FocusFactory ligger inde med om dig, bliver ikke brugt til andet end forespørgsler fra vores side om du vil deltage i en kvalitativ undersøgelse. Dine informationer bliver ikke videregivet til andre end det firma, der står for den aktuelle undersøgelse, du gerne vil deltage i, og de bliver sletter igen når undersøgelsen er overstået. Data om dig og dit forbrug og synspunkter, videregives til opdragsgiver i en form, hvor du ikke kan genkendes og efterfølgende kontaktes. Sådan har det altid været.

De informationer, FocusFactory gemmer i databasen, er dine demografiske data, du selv har givet mig. Vi gemmer også hvilke undersøgelser, du har deltaget i, og dem beholder vi så længe du er medlem, for at undgå du deltager flere gange i undersøgelser om samme emne.

Alle aktuelle informationer i forbindelse med den undersøgelsen du deltager i bliver slettet når den er overstået, fx dit forbrug og synspunkter. Og du kan naturligvis blive slettet af databasen, når du beder om det.

Såfremt du fortsat vil stå registreret hos os, behøver du ikke at foretage dig noget. Hvis du ikke ønsker at være registreret længere skal du trykke på nedenstående link.

Vi håber naturligvis på din fortsatte deltagelse så du fremover kan kontaktes ved aktuelle undersøgelser.

De bedste hilsner fra Elisabeth Andersen, FocusFactory

 
 
FocusFactory  |  Lyngby Torv 6, 1  |  2800 Kgs. Lyngby  |  Mobil: 51880098  |  mail@focusfactory.dk